activiteiten

Activiteitencarrousel

Villa Okidoki biedt kinderen extra activiteiten in de vorm van een carrousel. De activiteiten waaronder muziek, expressie, natuur, sport, yoga rouleren langs de locaties.

Peutercarrousel

Kinderopvang speelt een belangrijke rol in het leven van ouders en kinderen. Hier ontdekken kinderen hun eigen karakter en laten zij een eerste glimp van hun talenten zien.

Alle activiteiten die wij aanbieden, passen in onze filosofie: geef kinderen de ruimte en uitdaging om te ontdekken. Of het nu hun sportieve of creatieve talenten zijn. Als kinderen die ruimte en uitdaging krijgen, gaan plezier en ontwikkeling hand in hand. De ontwikkeling van onze peutercarrousel sluit daar naadloos bij aan.

In de peutercarrousel komen activiteiten aan bod, waarvoor we externe professionals uitnodigen of waarbij we op stap gaan. U kunt hierbij denken aan muziek, bewegen, expressie, natuur.

Bij de locaties kunt u het programma van de peutercarrousel inzien.

Welke activiteiten staan er regelmatig op het programma?

Muziek
De Muziekmees brengt met zijn muzikale verrassingskast en pop Jip een aansprekend programma bij de peuters. Bij de buitenschoolse opvang neemt hij diverse muziekinstrumenten mee.

Sport
Een sportdocente zorgt bij de peuters voor bewegingsactiviteiten in spelvorm. Bij de buitenschoolse opvang komen diverse sporten en spellen langs, waaronder tennis, hockey, voetbal..

Yoga
Een yogadocente verzorgt een speelse vorm van bewegen. Met eenvoudige oefeningen neemt zij de kinderen mee in haar verhaal.

Expressie/toneel/dans
Op een eenvoudige, aansprekende manier neemt een dramadocent de kinderen mee in een spel van toneel, dans e.d.

Sociaal
In samenwerking met verpleeghuizen in de buurt organiseert Villa Okidoki activiteiten waarbij bewoners en peuters elkaar in een ongedwongen manier ontmoeten.

 

BSO carrousel

Ook bij de buitenschoolse opvang zijn er extra activiteiten,  zowel door eigen medewerkers als door externe professionals. Sport, expressie, muziek, kunst en koken, het is allemaal mogelijk!