Ouders bezoeken groep Rood, Bakkershof

Een spontane reactie.....

Groep Rood is een van de peutergroepen bij Kinderopvang Villa Okidoki Bakkershof. We werken op alle groepen met thema's van ons ontwikkelingsprogramma Ben ik in Beeld. Om ouders een idee te geven wat hun kinderen allemaal doen heeft pedagogisch medewerker Simone van groep Rood de ouders uitgenodigd voor een informatie-uurtje. Een van de ouders reageerde spontaan met onderstaande brief:

Vrijdag 13 Januari werden wij, de ouders van groep Rood, uitgenodigd voor een koffiemiddag. Een ontzettend leuk initiatief, waar een aantal ouders dan ook graag gebruik van maakte.
We werden ontvangen met een kopje koffie en thee. Hierna vertelde juf Simone, een van de initiatiefnemers, de bedoeling van de middag. Het was leuk eens te zien en te horen wat de kinderen allemaal voor verschillende dingen doen tijdens een thema. Ook was er de gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Een goed initiatief en zeker voor herhaling vatbaar met misschien een ander thema.
Nu waren er nog niet zo veel ouders, en daarom hoop ik ouders enthousiast te krijgen voor een volgende keer. Niet alleen is het erg leuk te zien waar je kind mee bezig is, maar ook fijn te zien wie de andere ouders en kinderen zijn, ervaringen uit te wisselen, of gewoon even te kletsen. Het duurde ongeveer 45 minuten aan het eind van de middag, dus veel tijd kost het niet. Bovendien vonden de kinderen het prachtig dat zij aan het eind een liedje voor ons mochten zingen en erbij dansen. Hopelijk volgen er nog meer van deze momenten!

Met vriendelijke groet, Jessica van Mil, moeder van Sjoerd, groep Rood.oo